Hát ez is elérkezett végre: rászántuk magunkat Iffarral, hogy elindítsuk ezt a blogot. Hogy miről is lesz szó? A LARP, mint csapatos játék bemutatását sokan megtették már előttünk, így egyből a közepébe csapunk: szeretnénk bemutatni az Európában megrendezésre kerülő játékokból minél többet, különös tekintettel persze a hazai pályára. Postolunk majd videókat, felszerelés készítési útmutatókat, interjúkat magyar és külföldi larperekkel, különleges jelmezeket, és természetesen lesz egy "olvasói rovat" is, amiben olyan témákról írunk, amik titeket, olvasókat érdekelnek.

Reméljük, hogy sikerül felkelteni az érdeklődést a LARP játékok iránt azoknak is, akik eddig nem ismerték, vagy nem úgy ismerték, ahogyan mi, aktív játékosok és szervezők szeretnénk, hogy ismerjék.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://larper.blog.hu/api/trackback/id/tr354457434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása